Чоловік зруйнував свій шлюб через витівку з тестом ДНК / фото: ua.depositphotos.com

Чоловік знищив свій щасливий шлюб за 48 годин через один тест ДНК. Тепер діти ненавидять його за це.

Як пише Mirror, у чоловіка був щасливий 12-річний шлюб, але його завжди турбувало те, що син зовсім на нього не схожий. Він звинуватив дружину в невірності і зробив таємний тест ДНК. 

"У мене завжди було таке неприємне відчуття, що наша середня дитина - не моя. Наші найстарший і наймолодший дуже схожі на мене, а моя середня дитина - ні. Моя дружина показала мені фотографію свого дідуся і він дійсно дуже схожий на нього, але він просто не має жодних рис мого роду. Він виглядає дуже схожим на будь-кого іншого в родині. Я вирішив, що хочу тест на батьківство, щоб заспокоїтися", - розповів чоловік.

Відео дня

Втім, дружина дуже засмутилася, коли почула про це. Її обурили натяки на зраду. Втім, тест ДНК підтверлив батьківство. Чоловік був щасливий та отримав бажаний душевний спокій. Втім, дружина на це відреагувала по-іншому. Вона зібрала дітей та поїхала до своїх батьків. 

"Коли я запитав, чому вона вибухнула, Вона сказала мені, що розглядає можливість розлучитися зі мною через цю витівку. Вона була розлючена на мене за те, що я сумніваюся в її вірності", - пригадав чоловік.

Він спробував пояснити їй свої міркування, але вона не зрозуміла і вирішила взагалі ігнорувати його. "Вона сказала , що ніколи не пробачить мені цього, і що я сподіваюся, що моя дурна гордість того варта. Вартість цієї витівки - моя родина", - зазначив чоловік.

Через деякий час подружжя обговорило майбутнє. Жінка оголосила, що хоче розлучитися. Також вона зауважила, що ніколи не пробачить огидної поведінки до сина. 

"Тепер мої діти не хочуть зі мною розмовляти, а моя дружина хоче зі мною розлучитися - все це через тест на батьківство", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, раніше жінка серйозно задумалася про розлучення з чоловіком після п'яти років шлюбу. Вона пояснила, що в їхні стосунки дуже часто втручається свекруха, вказуючи їй, що робити. Хоча вона розуміє, що це не вина чоловіка, вона не може прийняти той факт, що він не встає на її бік під час сварок. Останньою краплею став тест ДНК.

Вас також можуть зацікавити новини: