Жінка вийшла заміж за свого друга за шлюбною угодою / depositphotos.com

Одна жінка уклала угоду вийти заміж за друга, якщо вони обидва будуть без пари в 30 років. Це рішення кардинально змінило її життя.

Як пише Mirror, цей шлюб за угодою виявився дуже вдалим. Щаслива дружина народила коханому екс-другу третю дитину.

"Люди, які уклали шлюбну угоду з кимось на кшталт "Якщо ми обоє залишимося самотніми до 40 років, давайте одружимося" і реалізували її, як усе пройшло?", - запитала жінка у користувачів мережі.

Відео дня

"У мене все вийшло! Я люблю його до смерті і зробила б це знову", - поділилася вона.

Як розповіла жінка, вона довгі роки дружина зі своїм чоловіком. Під час цієї дружби в обидвох були стосунки з кількома партнерами. Втім, усі вони завершувалися "розбитим серцем". 

"Тепер ми жартуємо один над одним. Ми говоримо одне одному: "Нам могло б бути так погано один без одного". Це змушує нас більше цінувати один одного. Ми були найкращими друзями з пізнього підліткового віку, і уклали угоду одружитися, якщо будемо самотніми у 30", - розповіла жінка.

Щаслива пара народила на світ трьох дітей і планує народження четвертого. Поділившись порадою тим, хто шукає кохання, жінка сказала: "Знайди гарного друга і почекай його. 20+ завжди сповнені ревнощів і пошуків самого себе. Побачте їх на фінішній прямій і перевірте, чи ви ще сумісні. Ревнощі та невпевненість заважають".

Більшість коментаторів зазначила, що їхнє щастя за такою формулою вже неможливе, адже їхні "найкращі друзі" одружилися швидше, або ж навпаки.

  • "Я одружився. Вона все ще самотня. Вибач, Сара",
  • "Моя резервна дружина вийшла заміж два роки тому. Я не серджуся - її дружина чудова, і ми чудово ладнаємо. Мені ще залишилося кілька років", 
  • "Я зробила так зі своїм другом із коледжу. Шлюб тривав три хвилини. Ну, юридично він тривав п’ять місяців", 

- пишуть коментатори.

Як писав УНІАН, одна пара влаштувала урочисті заручини, але свято перетворилося на кошмар після шокуючого зізнання майбутньої свекрухи. За словами нареченої, замість того, щоб радіти одруженню сина, свекруха розповіла, як вона засмучена.

Вас також можуть зацікавити новини: