Жінка подала на розлучення через тест ДНК / фото ua.depositphotos.com

Жінка серйозно задумалася про розлучення з чоловіком після п'яти років шлюбу. Вона пояснила, що в їхні стосунки дуже часто втручається свекруха, вказуючи їй, що робити. Хоча вона розуміє, що це не вина чоловіка, вона не може прийняти той факт, що він не встає на її бік під час сварок, передає Mirror.

"Кожна людина повинна тримати свою частину сім'ї в узді... Я маю справу з моїми батьками і очікувала від нього того ж. Але він ніколи цього не робив, завжди просить мене бути з нею більш ввічливою", - поділилася жінка на Reddit.

Користувачка розповіла, що через єхидні коментарі та натяки свекрухи про невірність на її адресу, ніби дитина "не схожа на батька", її чоловік вирішив зробити тест ДНК на батьківство.

Відео дня

"Я не зраджувала, і мене анітрохи не хвилюють результати тесту. Я не збиралася заважати йому пройти тест ДНК або щось у цьому роді, але я просто знаю, що більше не хочу з цим мати справу. Почала шукати квартиру і зв'язалася з адвокатом наступного дня після того, як він підняв питання про тест", - зазначила жінка, повідомивши, що аналізи, звичайно ж, підтвердили її вірність.

Пізніше користувачка додала, що, коли повідомила чоловікові про своє рішення, між ними сталася "захоплююча сварка", він дорікнув їй, що вона "занадто гостро реагує". До того ж ситуація ускладнилася ще й тим, що свекруха не вибачилася за свої помилкові підозри.

Через якийсь час жінка повідомила, що погодилася на пропозицію чоловіка поки не розлучатися, а спробувати попрацювати з психологом. Але, за її словами, це не означає, що розлучення повністю виключено.

Раніше УНІАН писав, як дружина змусила чоловіка пройти детектор брехні і зруйнувала шлюб.

Вас також можуть зацікавити новини: