Виберіть зубний ряд, найбільш схожий на ваш / УНІАН

Психологи, які пропонують тести з анатомії зубів з відповідями на найважливіші питання про особистість людини, проводять такі діагностики не просто так. Справа в тому, що навіть по зубах можна з'ясувати, які нахили є у випробуваного, тим чи він займається, чим повинен, і чи йде по своєму шляху.

Картинка-тест за формою зубів - виберіть найбільш схожі

Форма зубів розкаже про ваш характер / УНИАН

Для того щоб з'ясувати, які задатки у вас є, якими рисами ви наділені і що вам потрібно робити в житті, виберіть на зображенні зубний ряд, який аналогічний або найбільш наближений до вашого.

  • 1 - Зуби прямокутної форми

Швидше за все, у вас дуже розвинені аналітичні здібності і раціональне мислення. Ви практичні, розумні та помірковані у своїх діях та рішеннях. Ви завжди точно знаєте, чого хочете, маєте уявлення про те, як цього домогтися. Звикли все і завжди планувати, легко знаходите спільну мову і людьми, часто висловлюєте хороші ідеї або думки. Через вашу зосередженість і серйозність люди можуть вирішити, що ви замкнуті або грубі з ними, але це, часто, помилкове судження. 

Відео дня
  • 2 - Зуби овальної форми

Володар такого зубного ряду - мрійлива і творча людина. У вас хороша візуалізація, ви вмієте і любите фантазувати. Сферу діяльності потрібно вибирати ту, яка пов'язана саме з візуалізацією - художник, дизайнер, фотограф, татуювальник. Вам подобається естетика, але ви не любите виходити на перший план - занадто сором'язливі для цього. Найцінніше для вас - сім'я і близькі, якщо вони не дають вам достатньо турботи, ви впадаєте в меланхолію.

  • 3 - Зуби трикутної форми

Вам притаманні такі риси характеру, як: динамічність, безтурботність, оптимізм і легкість. Теперішній момент для вас важливіший, ніж минуле чи майбутнє, ви вмієте насолоджуватися тим, що є зараз. Навіть в стресовій ситуації мислите позитивно і швидко знаходити шляхи вирішення проблем. Можливо, вам не вистачає внутрішньої опори через занадто безтурботне ставлення до життя, тому часто міняєте сфери діяльності. Ви шукайте шляхи для реалізації своїх бажань, але якщо щось складається не так, як хочеться, можете підводити інших людей і просто уникати відповідальності.

  • 4 - Зуби квадратної форми

Ви любите порядок, контроль і дисципліну. Об'єктивність і холоднокровність - ваше все, ви дуже вдало тримаєте себе в руках і вмієте контролювати емоції. З вас вийде відмінний дипломат, психолог або педагог, так ви можете приймати рішення і нести відповідальність. У вас хороші організаторські здібності і схильність до планування - ви кілька разів обміркуєте і тільки потім зробите. Часто не показуєте своїх справжніх почуттів, приховуючи їх за маскою стриманості, але насправді, ви дуже чуйна людина.

Вас також можуть зацікавити новини: