Вирішити головолому з голубами і котом під силу не кожному / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, Pinterest

Оптична ілюзія - це приголомшливе і захоплююче зображення предмета, тварини або людини, яке кидає виклик способу сприйняття речей мозком. Дослідження показують, що оптичні ілюзії також є частиною галузі психоаналізу, яка проливає світло на те, як ви сприймаєте речі, пише  Jagran Josh.

Отже, перед вами нова цікава головоломка. На ній можна побачити безліч сірих та білих голубів. Однак на зображенні серед птахів ховається кіт. Здається, що крім голубів на картинці нікого немає, але повірте, це не так. Ваш мозок обманює вас.

Стверджується, що тільки 1% людей можуть знайти на цьому зображенні сховався кота за 7 секунд. Час пішов!

Відео дня
Знайдіть кота на малюнку за 7 секунд / фото Pinterest

Ви помітили прихованого кота? Якщо вам складно виявити сховався кота, ми допоможемо. Якщо ви уважно подивитеся на праву нижню частину зображення, ви побачите кішку, що ховається між сірими голубами. Ця оптична ілюзія може показати, наскільки хороший у вас зір.

Для вашої зручності ми виділили кота на картинці.

Кіт "сховався" в правій нижній частині картинки / фото Pinterest

Отже, кіт ховається справа внизу серед голубів. Це зображення змусило тисячі дорослих дряпати голову, намагаючись знайти кота, захованого на зображенні.

Ще головоломки на пошук предметів

Пропонуємо вам впоратися з цією складною головоломкою. На ній потрібно відшукати трьох лисиць серед панд за 10 секунд. А ця головоломка "зламає" ваш мозок: на рішення є всього 12 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: