У мережі з'явилася головоломка з милими пандами і лисицями / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Dudolf

У вас чудовий зір і уважність, якщо ви зможете помітити трьох лисиць серед панд за 10 секунд.

Цей оптична ілюзія з трьома лисицями, які ховаються серед червоних панд, поставила в глухий кут навіть найпильніших дослідників, пише The Sun.

Хитра головоломка вимагає перевірки навичок уваги до деталей, і тільки ті, у кого зір на 10 з 10, успішно впораються з нею.

Відео дня

Німецький письменник Гергей Дудас, також відомий як Дудольф, відомий своїми незвичайними ілюстраціями і має легіон шанувальників. Він поділився своєю останньою головоломкою в інтернеті, де його понад 168000 підписників прагнули встановити рекорд найшвидшого часу, витраченого на виявлення трьох лисиць.

На перший погляд здається, що на зображенні зображено натовп червоних панд, і помітити відмінності між тваринами практично неможливо.

Випадкові предмети, такі як циліндр та чашка чаю, також відволікають увагу при спробі зосередитися на жвавій сцені. Отже, час пішов!

Знайдіть трьох лисиць на малюнку / фото Dudolf

Ви вже помітили трьох лисиць? Загадку важче розв'язати, ніж ви думаєте.

Для тих, хто намагається знайти хоча б одну лисицю, спробуйте придивитися до очей тварин, щоб побачити невелику різницю в тому, як намальовані лисиці.

Підказуємо, лисиці розташовані так, щоб їх не можна було знайти всіх разом. Може бути корисно зосередитись на тваринах на зовнішніх ділянках зображення, а потім перейти до середини.

Якщо ви все ще не можете знайти лисиць, прокрутіть униз, щоб побачити рішення нижче.

Відповідь на головоломку в лисицями / фото Dudolf

Любите головломки? А чи впораєтеся ви з цим нелегким завданням? Ця головоломка "зламає" ваш мозок: на рішення є лише 12 секунд

Вас також можуть зацікавити новини: