З'явилося нове дослідження про небезпеку використання туалетного паперу / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Нове дослідження розкриває неприємну правду про використання туалетного паперу і доводить необхідність біде, пише New York Post.

Зазначається, що далеко не всі у світі повністю залежать від туалетного паперу, багато хто вдається до різних гігієнічних методів, які вважаються набагато більш ефективними, ніж рулони.

Дослідники порівняли мікробне забруднення після використання туалетного паперу та біде. Результати підтвердили ризик традиційного методу.

Відео дня

"Хоча ідея біде може здатися лякаючою, насправді ця технологія розроблена, щоб забезпечити щадну і більш гігієнічну альтернативу витирання", - йдеться в публікації.

Зазначається, що поширення біде набуло популярності у Франції на початку 1700-х років, ініціатором якого стала громадська еліта. Але в наші дні використання біде виходить далеко за рамки французьких ванних кімнат.

Крім того, вказується, що заміна паперу на біде може бути і мудрим фінансовим рішенням.

Туалетний папір - інші спостереження 

Нагадаємо, раніше доктор з Нью-Йорка Пунам Десаї розповіла, що більшість американців підтираються папером. Так роблять і українці, однак, це небезпечна звичка.

Також УНІАН писав, як жінка проявила "чудеса економії" і зберегла у своїх щорічних витратах на побут майже 100 доларів за рік, переставши купувати туалетний папір в магазині.

Вас також можуть зацікавити новини: