Вирішіть головломку за 15 секунд / колаж УНІАН, фото Fresherslive, ua.depositphotos.com

У мережі з'явилася нова головоломка на пошук чисел. Якщо у вас орлиний зір, то знайдіть "зайве" число лише за 15 секунд. Випробуйте себе цією головоломкою!

Як пише Fresherslive,  розв'язання головоломок вимагає нестандартного мислення. Вони покращують пам'ять, стимулюють розумову діяльність та знижують рівень стресу. Так що розгадувати головоломки не тільки цікаво, але й корисно для здоров'я.

Вам просто потрібно сконцентруватися і уважно подивитися на картинку. Знайшовши рішення головоломки, ви відчуєте себе так, ніби виграли велику нагороду. 

Відео дня

Знайдіть 58 на малюнку. Час пішов!

Знайдіть" зайве " число на картинці / фото Fresherslive

На малюнку нижче є рішення цієї головоломки. Тому не поспішайте скролити. Знайшли "зайве" число на картинці? Тепер можете перевірити правильність своєї відповіді.

58 "сховалося" у верхньому правому куті / фото Fresherslive

Ще головоломки для" прокачування " мозку

Полюбляєте головоломки з пошуком чисел? Спробуйте розгадати цю головоломку всього за 18 секунд - впораються з нею тільки люди з орлиним зором. Також є головоломка, вирішити яку необхідно за 16 секунд. 

А, може, ви віддаєте перевагу головоломкам з сірниками? У нас є одна: перемістіть лише один сірник, щоб отримати правильну відповідь.

Вас також можуть зацікавити новини: