Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, brightside.com

У мережі ламають голову над задачкою на логіку, де вам потрібно виступити в ролі детектива. Вирішити її всього за 60 секунд зможе тільки справжній талант.

На опублікованій порталом jagranjosh картинці зображений ресторан. Детектив заходить в заклад і бачить, що між офіціанткою і п'яним відвідувачем виникла суперечка. Дівчина запевняє, що чоловік замовив смажене м'ясо. Той каже, що не робив таке замовлення, оскільки приїхав сюди всього на кілька годин і, крім того, намагається економити.

"Ви п'яні і не можете згадати, що замовляли дві години тому", - відповідає роздратована офіціантка. 

Відео дня

Якщо вам вдасться за хвилину вирішити суперечку і з'ясувати, хто з них обманює, то ви - справжній майстер логіки, оскільки для вирішення цього завдання вам знадобиться не тільки спостережливість. 

фото brightside.com

Перевірити свою відповідь ви зможете нижче. Якщо вам не вдалося з'ясувати, хто ж з них обманює, не турбуйтеся. Спробуйте вирішити інші головоломки - це не тільки цікаво, але і корисно. 

Рішення задачки: 

Неправду детективу сказала офіціантка. Годинник на стіні показує, що зараз 18:15, а оголошення над баром говорить, що основна страва подається до 15:00. Таким чином, людина, яка провела в ресторані кілька годин, просто не встигла б її замовити.

Інші головоломки і завдання для мозку:

Раніше УНІАН публікував головоломку з пошуку прихованого предмета. Вам потрібно знайти на яскравій картинці гарбуз серед індиків.

А люди з ідеальним зором можуть спробувати знайти на фотографії лісу собаку, яка майстерно злилася з фоном. У вас буде всього 7 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: