Головоломка для людей з надпотужним зором: знайдіть гарбуз серед індичок за 7 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Gergely Dudás

Головоломки, у яких необхідно знайди приховані предмети – чудовий інструмент, що дозволяє швидко оцінити когнітивні здібності людини. Сайт jagranjosh.com пропонує вам перевірити свої здібності та покращити увагу до деталей, концентрацію, зорове сприйняття та роботу мозку з новою головоломкою від Гергеля Дудаша.

На яскравому зображенні пропонується знайти гарбуз, захований серед індиків. Подивіться уважно на малюнок і оцініть, як швидко ви зможете помітити гарбуз на цьому зображенні. Завдання стане ще більш цікавим, якщо ви дасте собі на пошук прихованого елементу лише 7 секунд.

dudolf.com

Якщо з відповіддю на запитання виникли складнощі, не опускайте руки. Зверніть особливу увагу на правим нижній кут зображення. 

Відео дня

Якщо ви все ще з роздумах, де саме схований гарбуз, рішення ви знайдете нижче. 

dudolf.com

Інші цікаві головоломки на УНІАН

Різноманітні оптичні ілюзії та головоломки – не тільки чудовий тест на уважність, а й відмінна розминка для мозку. Спробуйте перевірити свої здібності, відшукавши шматочок піци на оптичній ілюзії від Readers Digest.

Також для охочих спробувати свою уважність буде цікавою вірусна оптична ілюзія, на які необхідно знайти всі військові літаки

Не менш цікавий челендж - це зображення з конями, серед яких треба знайти "самозванця", якого викриє відсутність хвоста. 

Вас також можуть зацікавити новини: