Сергій Шахов

Народний депутат Сергій Шахов буде особисто контролювати хід розслідування пожежі на території Новоайдарського району Луганської області. Проте незалежне розслідування можливе тільки за участі правоохоронців з Києва — не можна довіряти розслідування тим, хто, ймовірно, причетний до підпалу.

Про це депутат заявив на сторінці у Facebook.

Читайте такожВ ОДА назвали ймовірну причину масштабних лісових пожеж на Луганщині

Відео дня

"Якщо в Україні горить ліс, — значить комусь вигідно приховати його вирубку, впевнений що й пожежа на Луганщині не без злочинного умислу. Надто разючий збіг. Ліс загорівся саме тоді, коли туди виїхала ТСК на перевірку...Особисто я, в такі збіги не вірю!", - зауважив Шахов. 

Депутат неодноразово наголошував у парламенті, що на Донбасі процвітає вирубка лісів. На думку Шахова, до умисного підпалу можуть бути причетні керівники Луганського обласного управління Нацполіції, які роками «кришують» контрабанду луганського лісу.

"Головне — знайти й покарати винних в цьому лиху. Незалежне розслідування можливо тільки, якщо ним займуться правоохоронці з Києва — не можна довіряти розслідування тим, хто, ймовірно, причетний до підпалу. П’ятеро загиблих, десяток поранених, понад 100 згорілих будинків, спалені селища, пожежники з різних куточків України. Хто відповідатиме?", - додав нардеп.

Шахов додав, що в зоні пожежі цілодобово працює його команда, надаючи всю необхідну допомогу постраждалим.

Благодійні внески на допомогу постраждалим можна зробити за наступними реквізитами:

Благодійний Фонд Сергія Шахова

ЄДРПОУ/ДРФО 34986809,

р/р UA033047950000026001053724568