Ілюстрація REUTERS

Компанія "МакДональдз Юкрейн", згідно з рішенням уряду, закриває ресторани швидкого харчування на час карантину в Україні, але залишить можливість безконтактного замовлення їжі через McDrive і сервіс кур'єрської доставки Glovo.

Читайте також"Нова пошта" закриває свої відділення в ТРЦ на карантин (список)

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"Кабінет Міністрів прийняв рішення про обмеження роботи всіх закладів громадського харчування для запобігання поширення коронавірусу на період з 17 березня по 3 квітня 2020 року, тому "МакДональдз" закриває свої двері в цей період. Згідно з рішенням уряду, українці можуть замовити доставку їжі онлайн, тому ми продовжуємо забезпечувати безконтактні замовлення через додаток Glovo і McDrive", - сказано в повідомленні.

У компанії відзначили, що стежать за рекомендаціями міжнародних та українських організацій охорони здоров'я, у зв'язку з чим компанія посилює стандарти якості й безпеки додатковими заходами.

"Безпека і здоров'я працівників і клієнтів для нас понад усе! Ми поділяємо емоції та відповідальність, і приєднуємося до рекомендацій обмежити переміщення і залишитися вдома", - наголошується в повідомленні.

Крім того, в "МакДональдз" сподіваються на швидке подолання ситуації з коронавірусом в Україні та відновлення роботи ресторанів.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Карантин передбачає закриття навчальних закладів, закриття авіасполучення, а також заборону масових зібрань понад 200 осіб, який стосується і спортивних, культурних заходів.

Крім того, з 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури мають тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування з застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську і страхову діяльність.