Ілюстрація REUTERS

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 квітня знижує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 19% порівняно з березнем - до 7188 грн з 8886 грн за тисячу кубометрів, йдеться в повідомленні компанії.

Читайте такожУ квітні українці зможуть платити за газ дешевше встановленої Кабміном ціни

Максимальні ціни для промспоживачів з 1 квітня буде знижено на 23,6% - до 7749,6 грн з 9792 грн за тисячу кубометрів газу.

Відео дня

Як відзначили в компанії, цінові пропозиції «Нафтогазу» диференційовано залежно від обсягів закупівлі та умов оплати.

Якщо покупець не має заборгованості перед «Нафтогазом» або купуватиме не менш як 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується вища ціна.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

Як повідомляв УНІАН, Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 лютого знизила ціни на природний газ для промислових споживачів на 3,3% порівняно із січнем.

19 жовтня 2018 року Кабінет міністрів підвищив ціну на газ для населення на 23,5% з 1 листопада 2018 року - до 8550 грн за тисячу кубометрів.

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.