Григорій та ігор Суркіси / Володимир Гонтар / УНІАН

Родина Суркісів, і зокрема Ігор Суркіс, є лише вкладниками Приватбанку і жодного іншого відношення до банківської установи не мали і не мають.

Про це у коментарі УНІАН заявив адвокат Ігоря Суркіса Ігор Алексєєв.

"Українські суди неодноразово доводили відсутність зв'язку між Ігорем Суркісом та Приватбанком. І востаннє зовсім нещодавно: на початку жовтня. Продовжувати доводити протилежне – це на біле говорити чорне. Завзятість, з якою деякі представники Нацбанку це роблять, схожа на юнацький максималізм: немає аргументів, одні емоції", – сказав адвокат.

Відео дня

Читайте такожПриватбанк підтвердив наявність коштів компаній родини Суркісів на своїх рахункахЗа словами Алексєєва, навіть звичайній людині зрозуміло, що вкладник – це клієнт банку, а не один із його працівників і тим більше керівників фінансової установи.

"Скажіть, будь ласка, як можна бути пов'язаним із банком, якщо ти не є його акціонером і аж ніяк не впливаєш на роботу цієї установи? Більше того, якщо ви справді пов'язані з банком і знаєте, що ваші гроші можуть бути списані з ваших рахунків, то, ймовірно, ви їх заберете? Але родина Суркісів цього ніколи не робила. Їхні кошти весь час перебували на рахунках Приватбанку аж до моменту його націоналізації", –підсумував Алексєєв.

Як повідомлялося раніше, Приватбанк підтвердивши, що депозитні кошти компаній родини Суркісів не списані з рахунків фінансової установи.