На аудит "Укроборонпрому" витратять понад 30 млн грн / фото УНІАН

Кабінет міністрів додатково виділив 500 тис. грн на проведення аудиту державного концерну "Укроборонпром", таким чином збільшивши суму до 32,5 млн грн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду.

Читайте також«Укроборонпром» слід повернути під прямий контроль уряду – голова ТСК Ради

Відео дня

"Ми вимушені були вносити зміни в рішення про аудит "Укроборонпрому". Ми скоригували цифру до 32,5 млн, і зараз ми його (рішення) остаточно ухвалюємо. Я його підпишу. І аудиту міжнародному фінансовому "Укроборонпрому" бути", - сказав Гройсман.

Як повідомляв УНІАН, 15 травня Гройсман заявив, що уряд зобов'яже "Укроборонпром" упродовж 10 днів визначитися з виконавцем міжнародного фінансового аудиту діяльності держконцерну.

22 травня уряд виділив "Укроборонпрому" 32 млн грн на поворотній основі, щоб держконцерн провів фінансовий аудит своєї діяльності.

Довідка УНІАН. Державний концерн "Укроборонпром" створений у 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів, а також беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять більш як 100 підприємств ОПК України.