Майже вся продукція підприємства поставляється на експорт / фото korabelov.info

Державний концерн "Укроборонпром" своїм наказом від 29 липня призначив виконуючим обов'язки генерального директора державного підприємства "Зоря"-"Машпроект" (м. Миколаїв) Миколи Тройнича, який з 2011 року був заступником гендиректора підприємства з виробництва.

Читайте такожНаглядову раду "Укроборонпрому" очолив екс-міністр економіки Абромавічус

Як сказано в повідомленні на сторінці підприємства в соцмережі Facebook, новий керівник заводу восени 2008 року отримав посаду директора з виробництва ДП "Зоря"-"Машпроект", а з 2011 року – він був заступником генерального директора по виробництву.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у липні 2014 року "Укроборонпром" призначив генеральним директором "Зорі"-"Машпроект" Костянтина Картошкіна.

Довідка УНІАН. "Зоря"-"Машпроект" - відомий у світі розробник і виробник газотурбінного обладнання, монополіст на ринку СНД у сфері розробки та виробництва газових турбін для кораблів військового флоту. Оснащує газоперекачувальним обладнанням магістральні газопроводи, а також розробляє і постачає газотурбогенератори для потреб енергетики.

Майже вся продукція підприємства поставляється на експорт. Найбільші партнери - Індія, КНР, Близький Схід, а також Російська Федерація, до окупації Криму та дестабілізації ситуації на Донбасі.