фото gizmochina

Як очікується, 11 червня відбудеться офіційна презентація нового смартфона середнього рівня Samsung Galaxy M40. Деякі ключові особливості цієї моделі були розкриті раніше, а тепер відбулася витоку повних технічних характеристик майбутньої новинки.

Читайте такожГлобальні поставки смартфонів можуть впасти через торгову війну між США та Китаєм

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Повідомляється, що смартфон Samsung Galaxy M40 містить 6,3-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю Full HD+ 2340х1080 точок. Щільність розміщення пікселів становить 409 PPI. У верхньому лівому куті дисплея є невеликий отвір, в якому розмістилася фронтальна камера. Апарат несе на борту процесор Snapdragon 675, 6 ГБ оперативної пам'яті LPDRR4C і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Наявність слота microSD дозволить додатково розширити сховище в разі необхідності. Ємність батареї заявлена на рівні 3500 мА/год, для її заряджання використовується порт USB-C.

Фронтальна камера, розміщена в отворі дисплея, містить 16-мегапіксельний сенсор. На задній панелі смартфона Samsung Galaxy M40 розташувалася потрійна камера з 32-мегапіксельним головним сенсором. Також в наявності є 8-мегапикслеьный сенсор зі надширококутним об'єктивом (кут огляду 123 градуси, діафрагма f/2.2) і допоміжний 5-мегапіксельний сенсор (f/2.2). На задній панелі додатково розташований сканер відбитків пальців. Серед інших характеристик пристрою відзначається наявність двох слотів для карт пам'яті, підтримка 4G VoLTE, 3,5-міліметровий звуковий роз'єм для підключення навушників. В якості операційної системи використовується Android 9 Pie.

Смартфон Samsung Galaxy M40 має надійти в продаж незабаром після презентації. Його офіційна ціна поки не повідомляється. Передбачається, що вона складе близько $290.