Ілюстрація REUTERS

Компанія Google вирішила знову влаштувати атракціон щедрості, запропонувавши актуальні флагманські смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL зі знижкою в €260 або $200 залежно від регіону. Знижені ціни вже діють в офіційному магазині Google Store в США та низці європейських країн.

Читайте такожУ Google розповіли, що чекає на власників смартфонів Huawei

За аналогією з недавнім весняним зниженням цін нинішнє є тимчасовою акцією, яка завершиться в суботу, 13 липня, о 07:00 за київським часом, пише itc.ua.

Відео дня

У США базові версії Pixel 3 і Pixel 3 XL з 64 ГБ флеш-пам'яті пропонуються відповідно за $599 і $699 — це, як зазначено вище, на $200 нижче за їх звичайну ціну. Якщо потрібна версія з 128 ГБ флеш-пам'яті, то доведеться заплатити на $100 більше. У Франції смартфони можна придбати зі знижкою 260 євро (€600 і €700 за базові Pixel 3 і Pixel 3 XL), а у Великобританії — £200 (£539 і £569 відповідно). Обидва смартфони пропонуються в трьох кольорах: Just Black, Clearly White і Not Pink.

В Україні інтернет-магазин Google Store, як і раніше, недоступний, але для тих, хто в період дії знижок планує поїздку в одну з європейських країн, інформація може виявитися корисною. Особливо з урахуванням можливості відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) під час здійснення покупки за кордоном, що дозволить заощадити ще більше.

false

Ціни на представлені в травні здешевлені смартфони Pixel 3a і Pixel 3a XL поки залишаються без змін — від $399 до $479 відповідно.

До чого приурочений розпродаж, точно невідомо. Але можна припустити, що Google почала готуватися до жовтневого релізу нових моделей Pixel 4.