На доопрацювання гаджета компанія витратила 4-5 місяців / фото Samsung

Компанія Samsung припинила низку чуток про передбачувані строки випуску флагманського смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном офіційним повідомленням.

Читайте такожСмартфони Samsung Galaxy Note10 розсекречені повністю

Про це повідомляє портал IXBT.com.

Відео дня

"Смартфон готовий до продажу і з'явиться на полицях магазинів у вересні. Спочатку модель мала надійти в продаж у квітні, таким чином, на доопрацювання пристрою у компанії пішло 4-5 місяців", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Samsung також опублікувала перелік заходів, які мають вберегти екран смартфона від пошкоджень в майбутньому. Так, верхній захисний шар екрану Infinity Flex Display заходить за лицьову панель, це робить його невід'ємною частиною структури дисплея, не призначеною для зняття. Корпус посилений для кращого захисту пристрою від зовнішніх часток і пилу: в області верхньої та нижньої частин петлі з'явилися захисні кришки, додаткові металеві шари під Infinity Flex Display захищають екран, простір між шарніром і корпусом Galaxy Fold зменшено.

фото Samsung

Разом з цим в Samsung попрацювали над покращенням користувального інтерфейсу: оптимізували велику кількість додатків і сервісів для "унікального складного UX". На даний момент Samsung проводить фінальні тести Galaxy Fold. Смартфон надійде в продаж у деяких країнах починаючи з вересня, але точні дати будуть повідомлені ближче до старту продажів.