Ілюстрація REUTERS

Компанія Sony сьогодні офіційно повідомила про своє рішення відмовитися від відвідування найбільшої мобільної виставки Mobile World Congress 2020. Sony заявила, що компанія дуже серйозно ставиться до здоров'я і безпеки своїх клієнтів, партнерів, представників засобів масової інформації та працівників, а також додав, що для компанії це було непросте рішення.

Читайте такожЧотири флагмани та три середнячки: плани Sony щодо випуску смартфонів у 2020 році

Раніше Sony запросила представників ЗМІ на спеціальну прес-конференцію, яка повинна була відбутися в Барселоні 24 лютого якраз перед відкриттям Mobile World Congress 2020. Офлайновий захід було скасовано. Тепер же очікується, що компанія проведе онлайнову прес-конференцію, хоча сама компанія поки не підтвердила, що вона відбудеться 24 лютого, пише ixbt.com.

Відео дня

На цьому заході очікується анонс флагманського смартфона, який може вийти під назвою Sony Xperia 5 Plus або Sony Xperia 1.1. Перші зображення нового флагмана Sony підтвердили, що новинка отримає дві фронтальні камери і цілих п'ять камер на задній панелі.

Перископна камера забезпечить смартфону 5-кратний оптичний зум. Смартфон буде оснащений флагманською однокристальною системою Snapdragon 865, модемом для роботи в мережах п'ятого покоління і не менше 12 ГБ оперативної пам'яті.