Ілюстрація REUTERS

Новий iPhone, який має вийти через два роки, буде мати перископічний телеоб'єктив.

Про це повідомляє видання MacRumors з посиланням на звіт Ming-Chi Kuo.

Читайте такожНові iPhone отримають незвичайні дисплеї та вийдуть у 2021 році - ЗМІ

Відео дня

Що зміниться

Згідно із заявою інсайдера, у 2020 2021 роках корпорація Apple має намір укласти договори на постачання з компаніями Sunny Optical і Semco. Остання забезпечить поставки деталей телеоб'єктивів перископічного типу для камер смартфонів.

Імовірно iPhone 14 буде мати більш просунутий оптичний зум, ніж в актуальних апаратах. iPhone 11 Pro Max має потрійну камеру з широким, ультрашироким і телескопічним об'єктивами роздільною здатністю 12 мегапікселів кожен.

Коли ми побачимо новинку

Очікується, що у 2022 році Apple представить перший смартфон з перископічною камерою.

Хронологія подій

Технологія перископічних об'єктивів знайшла застосування в деяких флагманських смартфонах на ринку. Зокрема, подібний об'єктив має Huawei P30 Pro, який вийшов у 2019 році.

Запланований на 2021 рік iPhone 13 відрізнятиметься рекордно тонким корпусом. За словами інсайдерів, це стане можливим завдяки впровадження OLED-матриці нового типу з інтегрованим сенсорним шаром.

Презентація iPhone 12, імовірно, відбудеться у вересні 2020 року. Очікується, що не всі моделі iPhone 12 з'являться на ринку одночасно. Apple буде нарощувати виробничі потужності, тому деякі моделі з'являться пізніше.