27 грудня поїзди будуть курсувати за маршрутом Харків - Полтава - Київ і назад / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд за маршрутом Харків - Полтава - Київ для перевезення громадян, пересування яких ускладнилося через негоду на Полтавщині.

Читайте такожНа Полтавщині сотні машин застрягли у снігових заметах: на допомогу вирушила військова техніка (відео)

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"У зв'язку з закриттям проїзду пасажирського, вантажного і приватного транзитного автотранспорту на дорогах державного значення у Полтавській області, "Укрзалізниця" оперативно прийняла рішення про призначення додаткового поїзда для перевезення громадян, які наразі не мають можливості скористатися альтернативними видами транспорту", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 27 грудня додаткові поїзди курсуватимуть за маршрутом Харків - Полтава - Київ і назад.

"Відправлення з Харкова о 14:03, прибуття в Полтаву у 17:34, прибуття в Київ о 22:19. У зворотному напрямку відправлення з Києва о 6:53, прибуття в Полтаву о 12:26 до Харкова о 15:02", - сказано в повідомленні.

Разом з тим зазначається зазначається, що на даний час у Полтавській області рух приміських та пасажирських поїздів, у тому числі транзитних, здійснюється в штатному режимі.

"Зараз через Полтаву курсують близько 30 пасажирських поїздів", - підкреслили в "Укрзалізниці".

Як повідомляв УНІАН, 26 грудня з 14:00 через складні погодні умови до Полтавської області перекритий в'їзд усіх видів автомобільного транспорту.