У Чернігові пройшли демонстраційні випробування тролейбуса моделі 321, аналоги якого вироблятимуться на спільному українсько-білоруському підприємстві.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, першими пасажирами білоруського тролейбуса, що вийшов в експериментальному режимі на чернігівський маршрут, стали голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир ХОМЕНКО, Чернігівський міський голова Олександр СОКОЛОВ, голова правління ЗАТ "Чернігівський автозавод" Валерій КУПЦОВ, керівник корпорації "Еталон" Володимир БУТКО і місцеві журналісти.

Під час спілкування з пресою В.ХОМЕНКО підкреслив, що виробництво тролейбусів в Чернігові сприятиме вирішенню транспортних проблем міста і обов`язково прискорить оновлення рухомого складу Чернігівського тролейбусного управління.

Відео дня

За інформацією В.КУПЦОВА, зараз на автозаводі готуються два майданчики, на яких почнеться збірка тролейбусів. До кінця року планується зібрати три машини і почати сертифікацію чернігівського тролейбуса в Україні. "У кінці червня повинні почати серійне виробництво", - сказав директор підприємства.