У квартирі все перевернули догори дном / фото Facebook/Ольга Богомолець

Сьогодні невідомі зловмисники розгромили квартиру Ірини Яроцької - керівника передвиборного штабу в Одесі кандидата в президенти Ольги Богомолець.

Про це УНІАН повідомила сама Яроцька.

Вона розповіла, що сьогодні в першій половині дня приблизно троє зловмисників проникли в її квартиру, розташовану в центрі міста - на перетині вулиць Катерининської та Великої Арнаутської.

Відео дня

За словами Яроцької, вона була відсутня через сімейні обставини (перебувала з хворим батьком), а її чоловік ненадовго відлучився з квартири, щоб вигуляти собаку.

«Вдома нікого не було менше ніж годину, але цього часу вистачило, щоб все перевернути догори дном. Всі речі вивернуті, сейф розкритий, ймовірно, автогеном. Вхідні подвійні двері броньовані, з секретними замками - їх розкрили, судячи з усього, дуже швидко», - розповіла Яроцька.

Вона впевнена, що зловмисники стежили за нею та її чоловіком, оскільки точно знали, що в квартирі в цей час нікого немає, в тому числі їх великої домашньої собаки охоронної породи.

Яроцька припустила, що зловмисники розраховували знайти «великі гроші для виборчої кампанії», яких у неї немає.

фото Facebook/Ольга Богомолець

Жінка додала, що дорогі речі, наприклад, її наручний годинник, відеокамера і мобільний телефон залишилися недоторканими. При цьому Яроцька сказала, що поки не може стверджувати, що в домі нічого не пропало, оскільки ще не розібрала розкидані речі.

Вона також заявила, що раніше отримувала SMS-повідомлення з погрозами. За словами Яроцької, у неї немає бізнесу, також не було будь-яких побутових конфліктів.

Читайте такожБогомолець потрапила у ДТП в Одесі

За її словами, на місце події було викликано поліцію, працювала слідча група. Керівник штабу також не виключає, що те, що трапилося, може бути пов'язано з ДТП, в яку Богомолець потрапила в Одесі 1 лютого.

«Я також була в тому автомобілі. Ольгу Вадимівну від серйозних травм врятувало те, що вона була пристебнута ременем безпеки. Можу сказати, що чоловік, який керував нашим авто, ПДР не порушував, а «Жигулі» врізалися саме в те місце, на якому сиділа Богомолець (поруч з водієм - УНІАН)», - розповіла Яроцька.

У свою чергу, Богомолець подію в Одесі назвала «терором проти її політичної команди».

«Слідом за провокаціями проти інших кандидатів, дійшла черга і до мене, і моєї команди. Невідомі злочинці залізли в квартиру мого керівника передвиборного штабу в Одесі Ірини Яроцької і розгромили її ... Передвиборна кампанія в Україні перетворюється на брудний терор, залякування і погрози», - заявила Богомолець у Facebook.

За її словами, в поліцію вже подано відповідну заяву. Цю інформацію УНІАН також підтвердили в ГУ Нацполіції області.

Богомолець також акцентувала, що про інцидент будуть проінформовані посли іноземних держав.

фото Facebook/Ольга Богомолець

Як повідомляв УНІАН, 1 лютого в центрі Одеси автомобіль з кандидатом у президенти України Ольгою Богомолець потрапив у ДТП. Зокрема, позашляховик з Богомолець зіткнувся з автомобілем «ВАЗ» на перетині вулиць Канатної та Базарної.

За даними радника начальника регіонального главку Нацполіції Руслана Форостяка, аварія сталася через порушення правил дорожнього руху водієм позашляховика, в якому перебувала кандидат.

Прес-центр Повітряного командування «Південь» у Facebook повідомив, що позашляховик кандидата в президенти зіткнувся з ВАЗ-2101, в якому знаходився військовий Повітряних сил ЗСУ.

Богомолець є народним депутатом України від «Блоку Петра Порошенка» і головою Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я.