фото прес-служби Зеленського

Український шоумен і кандидат в президенти України Володимир Зеленський звинуватив чинну владу в фальсифікації кримінальних справ проти себе.

У відеозверненні на фейсбуці він розповів про прослуховування свого офісу і порушення відносно нього і «95 кварталу» кримінальної справи про нібито відмивання грошей.

"Зараз влада, вибачте, вже пробила дно. Перше - почали прослуховувати мій офіс. Друге - реєструють кримінальну справу проти мене і проти "Кварталу" щодо відмивання якихось там грошей. Трете - з'явилася інформація, що є спеціальні люди, які шукають контакти в "ЛНР", щоб там встановити бігборди з моїм обличчям. Я дуже радий, що у нашої влади дуже багато друзів серед терористів. Четверте - кандидат з однієї партії з трьох букв реєструє кримінальну справу особисто проти мене. П'яте. Думаю, в найближчий час з'явиться кримінальна справа проти мене, нібито я у 2002 році на автомобілі у Чернігівській області збив людину... Люди добрі, ну це вже зовсім "предел", - заявив Зеленський.

Відео дня

Разом з тим, Зеленський подякував "нормальним людям" з правоохоронним органам, які надали йому таку інформацію, попередивши його.

"Є нормальні люди. А всім цим фейкерам хочу сказати: ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь - згідно закону", - наголосив він.