Поліція перевіряє законність розповсюдження листівок проти кандидата в президенти / Фото Ірина Марушкіна/Facebook

У Львові 7 березня правоохоронці намагалися конфіскувати друковану продукцію про одного з кандидатів у президенти України, аргументуючи тим, що має місце порушення виборчого законодавства.

Читайте такожВиборчому штабу Порошенка порадили не шукати «лазівки» у законодавстві

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст Ірина Марушкіна, яка стала свідком події.

Відео дня

Вона зазначає, що листівки розповсюджували представники «Національного корпусу».

«Поліція викликала слідчо-оперативну групу. У «Нацкорпусу» намагалися конфіскувати друковану інформацію про Порошенка. Є вже слідчий. Є заявник, накатавший заяву», - йдеться у дописі Марушкіної.

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили УНІАН, що «поліцейські перевіряють повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства».

Фото Ірина Марушкіна/Facebook

«7 березня надійшли повідомлення, що у Галицькому та Личаківському районах Львова виявлені намети у яких невідомі особи з порушенням виборчого законодавства розповсюджують інформаційні листівки проти одного з кандидатів у президенти України. Усі повідомлення зареєстровані у Журналі єдиного обліку, працювали слідчо-оперативні групи, проводяться перевірки», - повідомили у Нацполіції області.

Фото Ірина Марушкіна/Facebook

Раніше УНІАН повідомляв, що в Маріуполі троє чоловіків скоїли напад на агітаційний намет кандидата на пост Президента Петра Порошенка.