Виборці очікують, що Зеленський назве конкретних людей, які будуть входити в його команду / УНІАН

У кандидата в президенти Володимира Зеленського запевнили, що він представить свою команду і план дій на перші 100 днів, у разі перемоги, раніше ніж розпочнеться другий тур голосування.

Про це заявив радник Зеленського Руслан Рябошапка в ефірі ток-шоу "Право на владу", передає "Українська правда".

Відео дня

"Якщо у людей є потреба - а ця потреба, звичайно, є - дізнатися, яка програма і конкретний план дій у Володимира Зеленського, у його команди, хто ті люди, які будуть втілювати цей план дій, то, звичайно, ця інформація у людей буде і вона буде ще до другого туру. Володимир представить свою команду, так і план дій на перші 100 днів", - розповів Рябошапка.

Читайте такожЗеленський пояснив, чому не захотів здавати аналізи на "Олімпійському"

Він не назвав дату, коли саме це станеться, але запевнив, що "однозначно це буде до другого туру".

"Конкретної дати зараз немає. Про це скаже вже сам Володимир Зеленський. Єдиний мій меседж - це буде зроблено завчасно, до самого голосування", - сказав Рябошапка.

Виборці очікують, що Зеленський назве конкретних людей, які будуть входити в його команду, якщо він стане главою держави, і однозначно визначить свою позицію в конфлікті з Росією і в зовнішній політиці.

Як повідомляв УНІАН, напередодні, 4 квітня, політконсультант «ЗеКоманди» Дмитро Разумков заявив, що кандидат у президенти Зеленський прийде здавати аналізи в приватну лабораторію «Євролаб» 5 квітня о 8 годині ранку.

Читайте такожЗ усмішкою і чотирма охоронцями: як Зеленський ходів здавати аналізи (фоторепортаж УНІАН)

За словами Разумкова, у штабі Зеленського не довіряють медпункту на території НСК «Олімпійський», оскільки комплекс є державною установою. При цьому він підкреслив, що є незалежні установи, яким можна довіряти при здачі аналізів.

«Україна достатньо розвинена держава, і у нас є багато можливостей здати аналізи, ніж здавати аналізи на території Олімпійського стадіону. Дивлячись на те, що там зараз відбувається, - величезна кількість охорони, служби безпеки, оточення - це дивно», - сказав він.

Також Разумков уточнив, що лабораторія знаходиться на вулиці Солом'янській, 11.

Згідно з результатами обробки 100% протоколів ДВК про підсумки голосування на виборах президента в першому турі, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%.

3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив ряд умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні.

4 квітня представник виборчого штабу чинного глави держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК "Олімпійський" здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. Також Медведєв запропонував провести кілька раундів дебатів між кандидатами в президенти.