Петро Порошенко прибув на "Олімпійський" / скриншот

Кандидат в президенти та чинний глава держави Петро Порошенко прибув на НСК «Олімпійський» та запрошує на дебати опонента у другому турі президентських виборів шоумена Володимира Зеленського до 15.00.

Як передає кореспондент УНІАН, Порошенко виступив на сцені біля стадіону перед своїми прихильникам. 

«Сьогодні ми тут, на «Олімпійському». Для чого ми прийшли? Бо дебати сьогодні мають відбутися саме тут. Ми нікого не боїмося, ми робимо все, щоб країна дізналася правду, країна не хоче «купувати кота в мішку» та має обрати справжнього президента та справжнього верховного головнокомандувача, який буде проводити рух України до ЄС та НАТО », - сказав він.

«Я дуже сподіваюся, що зараз тут буде пан Зеленський», - додав Порошенко.

Після цього він зауважив, що за 40-45 хвилин можна з будь-якої точки Києва доїхати до НСК «Олімпійський», тому чекатиме на опонента до 15.00, щоб провести з ним дискусію у форматі дебатів.

Читайте такожУ Порошенка назвали умову, за якої він прийде на дебати на "Олімпійський" 19 квітня

Як повідомляв УНІАН, увечері 3 квітня Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві.

У ніч на 4 квітня Порошенко прийняв пропозицію і призначив Зеленському зустріч на стадіоні на 14.14 14 квітня.

10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах у студії «Суспільного телебачення» 19 квітня о 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленського цього ж дня, якщо не буде збігу в часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.

У штабі Зеленського 12 квітня заявили, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" о 19.00 19 квітня.

12 квітня заступник гендиректора НСК Віктор Анісімов повідомив, що адміністрація "Олімпійського" погодила з виборчими штабами кандидатів у президенти формати проведення дебатів. За його словами, формати дещо відрізняються.

На офіційному сайті президента повідомляється, що завтра, 14 квітня, о 14.00 Порошенко відвідає НСК «Олімпійський».