Скандал з президентом стався у липні 2019 року / УНІАН

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, який у 2019 році поконфліктував з Володимиром Зеленським, подав документи на участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Про це йдеться на сайті ЦВК.

Читайте такожЗа посаду мера Дніпра боротимуться 17 кандидатів

Відео дня

Цього разу Годунок претендуватиме на посаду міського голови Борисполя. Балотуватиметься політик від «Радикальної партії Олега Ляшка».

«Громадянин України, освіта загальна середня, член Радикальної партії Олега Ляшка, Товариство з обмеженою відповідальністю "ІКАР-С", Генеральний директор, місце проживання: м. Бориспіль, Київська обл.», – йдеться у відомостях про кандидата.

Документи зареєстровані 30 вересня.

Годунок VS Зеленський

'Розбійник' Зеленського зібрався у мери Борисполя

  • Ярослав Годунок відомий завдяки суперечці з Зеленським, яка сталася під час робочого візиту президента до Борисполя у залі мерії.
  • Глава держави розгнівався, коли чиновник почав перебивати своїх колег, які ділилися проблемами міста.
  • Коли Зеленському доповіли про колишню судимість Годунка, він обізвав секретаря мерії «розбійником» і закликав його покинути приміщення: «Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати».
  • Після публічного конфлікту з президентом Годунок заявив, що подасть на нього до суду, проте невдовзі від позову відмовився.