Миколаївець розірвав бюлетень / фото mk.npu.gov.ua

У Миколаєві притягнули до адміністративної відповідальності місцевого мешканця, який розірвав свій бюлетень на одній з виборчих дільниць.

Читайте такожВідсутність кабінок і плутанина в списках: Денісова розповіла про порушення на виборчих дільницяхПро це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що, 25 жовтня о 10:35 до поліції Інгульського району надійшло повідомлення про те, що чоловік відмовився вкидати до урни свій бюлетень та порвав його.

Відео дня

«На місце події прибула слідчо-оперативна група для з’ясування обставин. Свій вчинок громадянин пояснив, що таким чином висловив свій протест проти всіх кандидатів», – повідомили в поліції.

Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 212-23 КУпАП (пошкодження, приховування, знищення свого виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі або винесення його за межі приміщення для голосування), що тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Місцеві вибори в Україні-2020

  • У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Українці сьогодні обиратимуть депутатів обласних, районних, міських, селищних та сільських рад, а також міських, селищних та сільських голів, мерів міст.
  • Виборчі дільниці працюють 25 жовтня з 8:00 до 20:00.