Київ. 16 квітня. УНІАН. Комісія Європейської комісії в травні поточного року планує ознайомитися з роботою низки українських авіакомпаній. Про це в інтерв`ю УНІАН повідомив заступник міністра транспорту та зв`язку, голова Державіаадміністрації Олександр ДАВИДОВ.

«У нас є домовленості, що ЄК на початку травня має намір прислати комісію, яка ознайомиться з роботою компаній, що мають зауваження щодо третьої категорії, їхньою системою якості та контролю безпеки польотів. Також вона перевірить ефективність роботи Державіаадміністрації», - повідомив він.

За словами О.ДАВИДОВА, планується ознайомитися з роботою близько 9 авіакомпаній, серед яких «Роза Вітрів», «Дніпроавіа», транспортна компанія «Меридіан». «Проте це поки що попереднє рішення, і воно не означає, що всі заявлені компанії перевірятимуть», - наголосив голова Державіаадміністрації.

Відео дня

Як зазначив О.ДАВИДОВ, з перевірками Європейської комісії з безпеки польотів стикаються всі компанії Європи. Зауваження комісії поділяються на три категорії, і вади третьої категорії потрібно усувати негайно.

Докладніше читайте на сайті «УНІАН-Економіка» https://economics.unian.net/rus/detail/9565