Роботизовані аптеки відчайдушно косять ціни

Коли хтось зізнається, що економить на покупках в аптеці, люди думають, що мається на увазі відмова від лікарських засобів та інших товарів взагалі. Але справа не в цьому. Від економії в роботизованих аптеках не страждає ні кількість, ні якість покупок.

Секрет у тому, що фармбренди «Аптека Копійка», «Благодія» та «Аптека АНЦ» вводять знижку до 25%. Ця унікальна пропозиція дозволяє берегти гроші в гаманці, не відмовляючи собі в важливих покупках.

Всеукраїнська акція «Косимо ціни» допомагає роботизованим аптекам висловити любов та повагу до клієнтів. Вона триває з 01 серпня до 30 вересня, щоб кожен охочий встиг придбати потрібні товари за зниженими цінами.

Відео дня

Роботизовані аптеки асоціюються з нововведеннями у пошуку потрібних товарів на полиці та їх доставці провізорові. Замість людини ці операції виконує робот-помічник PharmBot. Техніка не може погано почути назву препарату чи помилитись із кількістю упаковок. PharmBot видає потрібні товари за 7 секунд, і відвідувач заощаджує особистий час.

Але любов до покупця проявляється не тільки у цьому. Тільки уявіть: улюблені товари можуть мати знижку на чверть ціни! А ще ця фантастична пропозиція діє на території всієї України впродовж двох місяців. Дізнатись деталі можна у провізора.

Для тих, хто постійно у справах, роботизовані аптеки пропонують замовити потрібні товари з мобільного, а потім отримати їх у точці продажу. Так ви швидше зробите потрібні покупки.

Нагадуємо, роботизовані аптеки «Аптека Копійка», «Благодія» та «Аптека АНЦ» вводять сезон знижок на два місяці. Всеукраїнська акція «Косимо ціни» діє з 01.08.2019 по 30.09.2019. Вона охоплює територію всієї України та пропонує знижки на різні товари.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%. Акція діє з 01.08.2019 по 30.09.2019 р. на території всієї України.