У самій кориці немає калорій / medicalxpress.com

Для швидкого позбавлення від зайвої ваги нам потрібно «розумне» харчування. В його рамках слід не тільки правильно вибирати ті чи інші продукти, але і по-розумному поєднувати їх між собою.

Про це пише "МедикФорум".

Кава і кориця. Це поєднання ефективно знижує рівень голоду. Кава з корицею запобігає переїданню. У самій кориці немає калорій, вона містить потужні антиоксиданти, які сприяють позбавленню від жиру на животі. Ну а кава сама по собі знижує апетит.

Відео дня

Зелений чай з лимоном. Зелений чай дуже багатий на антиоксиданти, він прискорює метаболізм і сприяє процесу окислення жиру. Катехіни в чаї прискорюють спалювання зайвого жиру. Лимон також сприяє спалюванню жиру. Коли два цих продукту поєднуються між собою, це призводить до прискореної втрати ваги.

Мигдаль і йогурт. Йогурт збільшує реабсорбцію лікопіну. А це, крім усього іншого, скорочує небезпеку раку. Мигдаль насичений вітамінами. Поєднання цих продуктів дуже корисно для нашої талії.

Кайєнський перець і курка. Курка належить до пісних різновидів м'яса. Після її вживання виникає тривале відчуття ситості, що захищає нас від переїдання. Кайєнський перець - потужний жироспалювальний продукт, який містить капсаїцин, що пригнічує апетит. Він також збільшує здатність організму перетворювати їжу в енергію.

Картопля з перцем. Картопля - це прекрасне джерело калію. З його допомогою можна зменшити здуття, але важливо додати деяку кількість перцю в картоплю, щоб вона стала корисною для здоров'я. Чорний перець найкраще підходить для виконання цього завдання, оскільки він містить алкалоїд пиперин, що заважає формуванню нових клітин жиру. Нарешті, картопля прискорює процес спалювання жирових клітин і знижує рівень холестерину.