Ілюстрація / REUTERS

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька не виключає, що з'явиться новий законопроект про легалізацію медичного канабісу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила під час прес-конференції сьогодні у Києві.

Читайте такожНова очільниця МОЗ прокоментувала скандальні sms Радуцького (фото, відео)

"Позицію пана Авакова щодо канабісу ми переговорили в ложі уряду в парламенті. Дійсно, є питання, але це не означає, що воно є категоричне, ми повинні просто опрацювати цей момент більш детально, з максимальним виокремленням питань щодо стосунку медичного застосування. Якщо ми належним чином обґрунтуємо, я думаю, що у нас може бути конструктивна розмова. Якщо ми говоримо про законопроект, який був у Раді, то по ньому є досить багато питань... Наскільки мені відомо, серед депутатів фракції "Слуги народу" є свої ідеї, ще інші, щодо цього питання. Тому можливо ми побачимо ще один законопроект у цій сфері", - зазначила Скалецька.

Як повідомляв УНІАН, 20 травня 2019 року у парламенту було зареєстровано проект закону № 10313 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення фундаментального права особи на життя», який врегульовує використання канабісу для потреб медицини та науки.