Ілюстрація / REUTERS

Лабораторні дослідження показали, що ні в кого з дев’яти українців, щодо яких були підозри на захворювання коронавірусом, не виявлено інфекції.

Про це йдеться в Telegram-каналі "Коронавірус_інфо" Міністерства охорони здоров’я України.

Читайте такожГолова Чернівецької ОДА відреагував на петицію про закриття області на 30-денний "карантин"

Відео дня

"Станом на 6 березня в Україні не зареєстровано нових випадків захворювання COVID-19. До Центру громадського здоров’я надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання коронавірусом, але лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії показали негативні результати, ні в кого не виявлено коронавірусної інфекції", - йдеться в повідомленні.

По всій території України у визначених медичних закладах продовжуються навчання (симуляційні вправи) на випадок фіксації COVID-19.

Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-мільйонному Ухані. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала його надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.

За межами Китаю найбільше тих, що заразилися, в Південній Кореї та Італії.

3 березня було підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії до Чернівців.