Ми часто чуємо про те, що перебування на свіжому повітрі корисно, але, на жаль, це не зовсім так. Міські жителі під час таких прогулянок на свіжому повітрі вдихають ще і важкі метали. Важкі метали є найбільш небезпечним компонентом вихлопних газів. Дрібні частки неорганічних і органічних сполук металів знаходяться в повітрі, яким ми вдихаємо. Давайте поговоримо про те, які  наслідки може мати потрапляння до організму важких металів.

Свинець. Цей метал негативно впливає на роботу центральної нервової системи.

Потрапляння його в організм людини може викликати виникнення головних болів, стомлюваності, погіршення слуху, пам`яті, мови. Крім того, свинець має негативний вплив і на багато інших систем і органів людини.

Відео дня

Такий метал, як кадмій, потрапляючи в наш організм, може викликати нудоту, болі в животі, запаморочення, запалення суглобів.

Кадмій також може спровокувати виникнення всіх форм раку.

Якщо говорити про ванадій, то цей метал може спровокувати виникнення екземи, бронхіальної астми, а також різних захворювань крові.

Звичайно, це далеко не повний перелік всіх металів, що літають в повітрі, і хвороб, які вони викликають.

Хелатна терапія – це спосіб виведення з організму важких металів.

Крім того, існують і заходи обережності, які перешкоджають накопиченню і потраплянню в організм людини важких металів.

Наприклад, одним з таких заходів є вживання пектинів, своєрідних природних сорбентів, які зв`язують і виводять з організму радіонукліди і важкі метали.

Кількість пігулок, необхідних для вживання, легко можна розрахувати і самому, використовуючи анотацію, що додається