false

Кошти, зібрані під час концерту VOICE of PEACE, були передані дитячим онкологічним відділенням клінічних лікарень Львова та Дергачів (Харківська область).

Концерт VOICE of PEACE, у якому взяли участь артисти з України та Казахстану, відбувся раніше в Алмати (Казахстан). Серед тих, хто виступав, були Тіна Кароль, Монатик, DOROFEEVA, Айкін, Данелія Тулешова, Аргоня, Сітора Назарова, Асилбек та Сиримтай Єнсепови.

Відео дня
false

Організатори з Talent Corporation провели антивоєнний концерт на підтримку України, а зібрані кошти передали Благодійному фонду Тіни Кароль

false

У свою чергу Фонд направив пожертвування дитячим онкологічним відділенням, які потребують додаткової підтримки у складних умовах бойових дій.

"Від імені свого фонду я дякую кожному глядачу, який, купуючи квиток на благодійний концерт VOICE of PIECE в Алмати, тим самим підтримав маленьких українців, які під час війни борються з підступною хворобою на ім'я рак, — прокоментувала Тіна Кароль. — Завдяки вам ми змогли забезпечити дві клініки необхідними медикаментами та найближчим часом зробимо це знову та знову".