Центр экстренной медицинской помощи в Киеве получил новые

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

За його словами, в оперативній диспетчерській Центру екстреної медичної допомоги в святкові дні організовано додатковий пост для координації дій бригад, що забезпечуватимуть медичний супровід масових заходів.

Відео дня

Читайте такожКиїв приєднається до проекту USAID щодо боротьби з туберкульозом

Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, організована наступним чином: 23 серпня – робочий день; 24 серпня – святковий, вихідний день. Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2016 рік.

В КМДА наголосили, що невідкладна медична допомога під час заходів із нагоди відзначення в Києві Дня Державного прапора України та 25-ї річниці незалежності України закладами охорони здоров’я, у разі потреби, буде надаватись громадянам, незалежно від місця їх проживання та реєстрації. «Медицина столиці готова до проведення святкових заходів і потенційних додаткових навантажень, пов’язаних із ними», – запевнив Поворозник.

Читайте такожКиїв приєднається до проекту USAID щодо боротьби з туберкульозом

Він нагадав про постійно працюючу консультативно-інформаційну службу «Порада лікаря», послугами якої можна скористатися за телефоном 15-83 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва) та порадив у разі погіршенні стану здоров’я не займатися самолікуванням, а звертатися до лікарів.