У Сумах сьогодні з вікна 4-го поверху 9-поверхового житлового будинку випала дівчинка 2010 року народження, яка в результаті падіння залишилася живою.

 
Як повідомив УНІАН співробітник відділу по зв`язках з громадськістю УМВС України в Сумській області Володимир Крупецьких, дитина випала з вікна будинку по проспекту Лушпи, 47. Повідомлення про це надійшло в чергову частину Сумського міського відділу міліції о 15:15.
 
Каретою «швидкої допомоги» дитину доставили до дитячої лікарні для встановлення тяжкості одержаних при падінні травм і надання медичної допомоги.
 
На місці події працює слідчо-оперативна група міліції.
 
За інформацією начальника прес-служби УМВС Ельвіри Біганової, за попередніми даними, у постраждалої дівчинки медики діагностували політравму, забій грудної клітки, а також не виключена черепномозкова травма.
 
«Сусіди розповіли міліції, що дитина плакала з 12 до 14 години дня, а потім сталася ця подія. По прибуттю на місце міліціонери і лікарі піднялися в квартиру, але їм довго ніхто не відчиняв. Потім двері відчинила 30-річна господиня, яка поводилася неадекватно: була в купальнику, з порізом на животі, бігала по кімнатах і навіть намагалася випити з флакона рідину для загару. У квартирі все було перерито догори дригом. Жінку також відправили до лікарні», - повідомила Біганова.