Аеропорт Бірмінгема / фото REUTERS

У Великій Британії будівлю аеропорту Бірмінгема переобладнають під тимчасовий морг, через різке поширення коронавірусу. 

Про це пише ТСН з посиланням на The Guardian. 

Читайте також"Найгірша хвороба!": лікар з Британії, яка пережила коронавірус, розповіла про його симптоми

Відео дня

Летовище розташоване поруч з Національним виставковим центром Бірмінгема, де розмістять тимчасовий польовий шпиталь. У будівлі аеропорту обладнають тимчасовий морг, в якому зможуть розмістити до 12 000 небіжчиків.

В аеропорту Бірмінгема повідомили, що ведуть переговори з місцевою владою і готові співпрацювати в боротьбі з пандемією.

Зазначається, що аеропорт знаходиться поруч з Національним виставковим центром Бірмінгема, який був представлений як тимчасовий польовий госпіталь.

"Спочатку в ангарі буде розміщуватися 1500 тіл, але він буде розширюватися, щоб вмістити більше, згідно з рішенням стратегічної координаційної групи в Уест-Мідлендсі та Уорикширі, що складається з поліції, рад та інших установ", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в Уест-Мідлендсі сталося різке зростання смертності від коронавірусу.

Нагадаємо, Велика Британія другий день поспіль фіксує рекордну кількість смертей від нової коронавірусної інфекції за день. Так, за останню добу загинула 181 людина з COVID-19. Напередодні було зафіксовано 115 смертей.

Загалом у Британії через коронавірус загинуло 759 людей, кількість зафіксованих випадків інфікування - 14 579. 

Раніше зараження коронавірусом підтвердили у міністра охорони здоров'я Великобританії Метта Хенкока та прем'єр-міністра Бориса Джонсона.

Читайте також: