Ілюстрація / REUTERS

У прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона діагностували коронавірус.

Про це він повідомив у твіттері.

"Протягом останніх 24 годин у мене з'явилися легкі симптоми і тест виявив позитивний результат на коронавірус. Зараз я на самоізоляції, але я продовжуватиму очолювати уряд по відеоконференції, поки ми боремося з цим вірусом. Разом ми переможемо. #StayHomeSaveLives", - написав він у пості.

Відео дня

Читайте такожУ Києві буде створено базу потенційно хворих на COVID-19

23 березня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив про посилення карантину в країні на три тижні. Людям дозволили залишати свої будинки тільки для "дуже обмежених цілей", наприклад, купівлі предметів першої необхідності, фізичної активності раз на день, будь-яких медичних потреб, поїздки на роботу і з роботи, але коли це "абсолютно необхідно".

Але наступного дня в соцмережах публікували фото переповненого громадського транспорту, попри карантин. Метро продовжувало працювати, як і раніше, всупереч зростаючій кількості інфікованих у країні.  

Як повідомляв раніше УНІАН, британський принц Чарльз заразився коронавірусом. Тест 71-річного принца Уельського на вірус COVID-19 виявився позитивним. Про це повідомив Букінгемський палац.

Читайте також: