Харків. 9 грудня. УНІАН.  Начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор РАЗВАДОВСЬКИЙ звільнив з посади працівника Краснокутського райвідділу міліції, в автомобілі якого було виявлено 5 кг макової соломки.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області, поклажа була виявлена працівниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів у райцентрі Краснокутськ. Макова соломка перевозилася в автомобілі ВАЗ-2121 помічника оперативного чергового чергової частини Краснокутського райвідділу міліції.

Матеріали за фактом вилучення макової соломки та службової перевірки направлено до прокуратури Харківської області. Наказом начальника ГУ МВС України в Харківській області помічник оперативного чергового чергової частини Краснокутського РВ ГУМВС України в Харківській області звільнено з органів внутрішніх справ.

Відео дня

Начальника Краснокутського РВ та начальника штабу Краснокутського РВ притягнуто до дисциплінарної відповідальності - попереджено про неповну посадову відповідність. З метою недопущення виникнення надзвичайних подій в органах та підрозділах обласної міліції будуть посилені психопрофілактичні та індивідуально виховні заходи с особовим складом, повідомили у ВЗГ.