Харків. 5 листопада. УНІАН. У ніч на 29 жовтня автомобіль, що належить депутату Харківської міськради від Партії регіонів Максиму МУСЕЄВУ, збив жінку.

Як передає ІА «МІСТ-Харків», про це сьогодні після колегії в Харківській облдержадміністрації повідомив начальник Головного управління МВС у Харківській області Анатолій СЛІПЧЕНКО.

За його словами, за фактом ДТП зараз ведеться слідство: «За інформацією, яку я маю, ведеться слідство за фактом ДТП».

Відео дня

Інформацію про ДТП за участю автомобіля, який належить сім`ї МУСЕЄВИХ, підтвердив і начальник ГУ СБУ у Харківській області Андрій МУХАТАЄВ. За його словами, жінка з тяжкими травмами зараз перебуває у лікарні.

На запитання, чи правда, що М.МУСЕЄВ скоїв наїзд на людину, А.МУХАТАЄВ відповів: «Мені відомо, що автомобіль, який належить людині, про яку ви говорите, за звітами ДАІ пройшов як такий, що скоїв дорожньо-транспортну пригоду».

На прохання уточнити, автомобіль належить Максиму чи Сергію МУСЕЄВУ (директору КП «Харківський метрополітен» - ІА «МІСТ-Харків»), А.МУХАТАЄВ відповів: «Я не хочу вас вводити в оману, комусь із них, це точно».

За інформацією агентства, в ніч на 29 жовтня М.МУСЕЄВ брав участь у роботі комісії міськради з питань власності, яка оглядала тунелі «Харківського метрополітену».