Фото УНІАН

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної державної адміністрації.

Відповідне доручення чиновникам дав голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган. Озвучену ініціативу Горгана очільники РДА і мери міст Київщини зустріли з ентузіазмом.

Колону з гуманітарною допомогою очолить Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

Відео дня

Як передбачається, 23 грудня колона гуманітарної допомоги від кожного району Київщини вирушить до Дніпра, звідки голови РДА доставлять зібрану допомогу у військові частини зони АТО.

Основу вантажу складуть найнеобхідніші на фронті речі – дизельгенератори, запчастини до автомобілів, утеплення для бліндажів, утеплені спальники, сокири тощо. Поїдуть на передову також і вітальні листівки від учнів Київщини.

«Українські солдати мають відчувати підтримку та допомогу, – зазначає Олександр Горган. –  Таку ж поїздку, дасть Бог, здійснимо і на Великдень. Щоб напередодні свят підняти бойових дух наших захисників і допомогти їхній перемозі».

Як повідомлялося раніше Київська обласна державна адміністрація одноразово надаватиме допомогу у розмірі 10 тисяч гривень жителям Київщини, які уклали контракт на проходження військової служби.