Київ. 5 червня. УНІАН. У зв’язку із черговим штормовим попередженням у Києві голова КМДА Олександр Попов доручив усім комунальним службам міста мобілізуватися, аби попередити і максимально оперативно ліквідувати можливі наслідки стихії.

Як повідомляє прес-служба столичної держадміністрації, також О.Попов закликав киян буди якомога обачнішими під час негоди.

«Я вимагаю від кожного з керівників комунальних служб міста максимальної оперативності та самовіддачі. Погода ставить нас в умови, коли потрібно мобілізуватися та швидко реагувати. Наше головне завдання – не допустити, щоб постраждали кияни», – наголосив голова КМДА.

Відео дня

Наразі всі служби міста працюють у посиленому цілодобовому режимі. Вже відновлено електропостачання житлових будинків, контактних мереж трамвайних та тролейбусних маршрутів, тривають роботи з відновлення зовнішнього освітлення. Задіяні працівники всіх районних КП УЗН у прибиранні з вулиць міста від повалених дерев та зламаного гілля.

Нагадаємо, що 4 червня у столиці пройшов буревій, унаслідок якого травмовано 5 осіб, повалено 208 дерев, пошкоджено 9 автомобілів та дахи 3-х житлових будинків і однієї лікарні.