Львів. 12 травня. УНІАН. На тренувально-спортивній базі «Скіф» у Львові збільшено кількість робітників з 86 до 105 будівельників. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Державного підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові».

За повідомленням прес-служби, минулого тижня будівельники розпочали монтаж металоконструкцій покрівлі корпусу загального призначення.

Керівник проекту з реконструкції стадіону «Скіф» ДП Західінфрапроект» Ігор Заяць зазначив, що сама архітектурна конструкція даху є досить цікавою. Адже вона мимоволі переходить у криті трибуни і своєю формою нагадує «крило літака».

Відео дня

Окрім цього, на сьогодні вже завершено будівництво залізобетонного каркасу адміністративного корпусу.

Наразі будівельники також облаштовують бетонні конструкції трибун, проводять роботи по внутрішнім мережам, водопостачання і системи каналізації. Як зазначають в Дирекції, в травні планують розпочати роботи з влаштування дахової котельні, упорядкування території і зовнішніх мереж електропостачання.

«Для інтенсивнішої роботи збільшилась і кількість робітників на об’єкті: з 86 до 105 будівельників», – зазначають у прес-службі.