Ілюстрація / REUTERS

Сильний вітер завтра в більшості країн Європи, включно з Україною, втримається. 

Читайте такожВ Україні оголошено штормове попередження

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила синоптик Наталка Діденко. Вона закликала буди обережними у зв'язку зі складними погодними умовами. "Напрямок у нас - південно-західний", - уточнила Діденко.

Відео дня

За її даними, температура повітря в Україні очікується високою, 11 лютого протягом дня +1+6 градусів, на Півдні місцями до +8 градусів. "Навіть вночі суттєво потепліє, до нуля, хіба на Сході ще побуде -3-8 градусів", - зазначила вона.

"Атмосферний фронт несе в Україну опади - дощ та мокрий сніг. Зона поступово проходитиме від заходу до сходу впродовж доби", - повідомила Діденко.

Вона зазначила, що у Києві опади вже сьогодні на підході, завтра дощ та мокрий сніг очікуються вночі та вранці, потім, у вівторок вдень, - припинення та прояснення, а ввечері - знову з`являться опади. Вітер - південно-західний, ще залишається сильним, вдень у вівторок трохи зменшиться. Температура повітря найближчої ночі до +2 градусів, завтра вдень до +5 градусів.

"Погода - складна, уважно стежте за здоров`ям, за уточненнями та подальшим розвитком синоптичних подій", - підсумувала вона.