Завтра в Україні очікується тепла та суха погода / фото ua.depositphotos.com

Найближчими днями в Україні очікується комфортна температура повітря, зокрема завтра буде +23...+28 градусів.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Спека відчепилася, атмосферний фронт пішов геть, низький тиск змінюється підвищеним, хмар меншає, сонця більшає", - розказала синоптик.

Відео дня

За її даними, 23 липня практично по всій Україні буде сухо та сонячно, "хіба що в Карпатах якісь локальні дощі з грозами лякатимуть збирачів чорниць".

Читайте такожВ Україну йдуть грози: оголошено попередження

"Температура повітря також - одна з найкомфортніших. Завтра протягом дня від півночі до півдня, від заходу до сходу в Україні +23...+28 градусів", - розказала синоптик.

"Насолоджуйтесь такою рідкісно ідеальною погодою, бо вже в неділю стовпчики термометрів поповзуть вгору", - попередила Наталка Діденко.

Негода в Україні

Як повідомляв Погода УНІАН, в Україні напередодні вирувала негода. Через погіршення погоди в Україні станом на сьогоднішній ранок знеструмлено 99 населених пунктів у 8 областях, підтоплено 38 приватних житлових будинків та дворогосподарств, евакуйовано 18 осіб. Також пошкоджено 100 покрівель та повалено 90 дерев.

Зокрема, у Донецькій області внаслідок падіння дерев 1 особа загинула та 7 осіб госпіталізовано. А на Луганщині загинув механізатора підприємства. На чоловіка впали елементи зірваного з будівлі даху.

В Одесі пройшла найсильніша за останні роки злива. В результаті стихії повалені десятки дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, почалися перебої з електрикою.