До України йде похолодання / фото УНИАН

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у понеділок, 13 вересня, температура повітря в більшості областей сягатиме +20...+27°С.

Та з вівторка, 14-го числа, на Захід та Північ України прийде похолодання. Про це синоптик повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУкраїну накриють літні +28°: прогноз погоди на вихідні (карта)"З вівторка на Заході та Півночі стане свіжіше. А забігаючи наперед, скажу, що кінець тижня, наступні вихідні, стануть в Україні явно холоднішими (18-19 вересня, - УНІАН.)", - попередила Діденко.

Відео дня

Вона розповіла, що 13 вересня на територію нашої країни прорветься атмосферний фронт, який принесе дощі в західні й північні області України.

"У Києві понеділок буде теплим, до +23...+26°С. Дощ - ймовірний, але скоріше в другій половині дня чи вже надвечір", - додала синоптик.

За її словами, із середи тепло почне "розчинятися", кінець тижня у столиці буде прохолодним. Так, у п'ятницю температура повітря не перевищуватиме +15...+18°С.

За прогнозом Погоди УНІАН, 13 вересня в Україні почнуться дощі. Опадів варто чекати жителям західних, а також Житомирської та Донецької областей. Попри опади, температура в країні все ще буде комфортною, особливого зниження не очікується. Місцями стовпчики термометрів покажуть +27°.

Вас також можуть зацікавити новини: