Сьогодні в Україні очікується рвучкий вітер / фото REUTERS

Сьогодні, 28 грудня, Україна опиниться під впливом потужної південної зони підвищеного атмосферного тиску. Через це очікується припинення опадів та посилення вітру.

"В більшості областей суттєвих опадів не передбачається. Збільшуватимуть вологість хіба що тумани", - зазначила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, лише в східних областях, на Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами та на південному сході близькість атмосферного фронту зумовить невеликий мокрий сніг та дощ. Але й там вже вдень буде більше щільної хмарності, аніж якихось істотних опадів.

Відео дня

"Волога погода супроводжуватиметься рвучким вітром західного напрямку, який часом досягатиме значень сильного. Тому не легковажте погодою, закутуйтесь щільніше, уважно паркуйтесь, уникаючи старих гіллястих дерев, білбордів, хитких конструкцій", - попередила вона.

За даними Наталки Діденко, температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0...+5 градусів, на півдні стовпчики термометрів показуватимуть +3...+8 градусів.

"Завершення старого року і початок нового обіцяють бути теплими, без серйозних опадів, з температурою повітря +3...+9 градусів", - резюмувала вона.

Погода у Києві

У Києві сьогодні, за прогнозом Наталки Діденко істотні опади малоймовірні. Також очікується поривчастий західний вітер, часом до сильного. Температура вдень становитиме +1...+3 градуси.

Вас також можуть зацікавити новини: